heiehiehfauehkf

aaah jag får damp jag får det inte å funka så nu vet jag inte om jag har förstört allt eller någe jag suger... aja bloggplatsen/devote nästa

du skulle bara veta

Det blixtrade ute nyss, jag hatar blixtrar :(( fett läskigt juu aja, nu vill jag veta hur man ska göra header här på blogg.se :)
TIHIHIHI

buumb

Hellu!
Nu har jag skit tråkigt ska upp och kolla på robinson, uppdaterar efter, ses!
/emmaskogstrom

if you were my heart

Hellu !
Nu bloggar jag , äntligen ! Det var typ år sen ;) Men som tur är så är ni nog inte så aktiva på min blogg så atte . Idag har jag haft första skoldagen ! Det var kul , och nu har åttan börjat ! TIHI ! Excited ! Och jag har nog skrattat mestadels av skoldagen :)) Efter skolan åkte jag buss hem och sen har jag inte gjort så mycket ! Imorrn blire Maria efter skolan :) Sen drar hon , jag o Alva ner på technichus och har skoj , såklart ! :)) Och just nu så kollar jag runt efter smycken , gud jaag dör varför frestar jag mig själv ??
dd
SÅÅÅ SNYGGT ! ! !
Jag tror jag ska köpa . . . eller ?
Aja , hejdå
/ emmaskogstrom'

hihi

Hej nu sitter jag här igenrå
Nu har jag inget å göra men sitter iaf på en stol och lyssnar på Resten av ditt liv , som är grymt bra å jag fattar texten till 100 :) Jag vill rida nu , typ . Lite random mysko typ aa , det vare . Tänk vad härligt att ha en egen häst och bara kunna ridaren hela dan typ ;p Fett najs ändåå ! Fast tänk vikket jobb på sidan om , åh gud jag skulle dö så fort jag jobbat fem min hahah jag suger . Min kondition = Sämst , mitt tålamod = sämst :)) Ingen bra kombination ;) Imorrn ska jag iaf va med Maria och det ska bli skit kul ! Det har jag typ bestämt att det ska bli för det är alltid så att varje gång jag e med nån så antingen skrattar jag ihjäl mig eller så har jag kul ändå , det är bara så ! Jaa och nu ska jag gå in på bdb lite mer och kolla på alla mina kompisars bilder o så :) Ses !
/EMMASKOGSTROM

justeja

jo det var en sak till som ni kanske inte visste
johan palm är bäst å sjunga och det är ulrik munther med , han är dock lite kändare men det skiter väl jag i jag tycker om båda ändå , och förresten , nån som vill ha länkbyte med mig ? och nån som vill share'a en spotify lista te mig ? det kanske låter bra
hejdå på dig då

g. . . äh spela roll

HEJ !
Jag har inte blogghumör , eller nej förresten jag har inget humör just nu . . . egentligen skulle skolan börja imorrn för jag har inte ett skit å göra så jag undrar : vad gör man då man är på skithumör ? Jag brukar lyssna på ganska hög musik och typ dö halvt men sen så jaa , ska nog hitta på nåt men det hjälper inte mycket att man är ensam i hela huseet för resten av skitfamiljen har lämnat en kvar ensam för de vill inte va med mig , så jag är ensam hemma och har inte en kotte som vill komma hiit heller . Det blir väl en trist dag idag då .
Just nu : Lyssnar på Never grow up , sitter skräddare i en liten röd fåtölj från sel och skriver här och tittar ut över mitt stökiga rum , tur att jag har ryggen mot den värsta delen ! !
Vad som händer nu : Jag ska skriva klart det här inlägget sen så går jag upp , tar ett koppel i fall jag möter Lisa och går ut med lurarna och lyssnar på musik och tar med mig världens bästa vän<3
Vad jag tänker på : Varför ?
Vad jag tycker om : Hästar , just nu kommer jag inte på nåt annat än hästar , Lissie och dator och telen .
Vad jag hatar : Mig själv , jo varför inte alltså .
Varför ? : Varför inte ? !
hejdå

describe what U do

Helluu!
Jag ska bara säga en sak! Jag har haft en tråk dag :)
Hejdå!
seger / emmaskogstrom

there was a time

Hej igen då !
NU är dagen typ slut så jag tycker det passar att blogga lite ! Så , idag dårå ! Idag började jag dagen med att kliva upp halv nio ungefär och det tycker jag är en asbra tid för då är jag rätt pigg och hungrig, så då kan jag äta frukost utan att må illa efteråt ! ;) Efter frukost klädde jag på mig och åkte in med min lillebror Theo och mamma och vi åkte och handlade litt , så nu finns det mat hemma ! Det är ju bra å ha det lix . Efter lunch så chilla jag litt vid datorn och jag var väl inte på världens jätte bästa humör just då så . . . Men nu så sitter jag ju vid datorn såklart , och vi har nyss ätit middag och det var gott . Nu har jag inget mer att göra i dag så jag kommer nog sitta här tills jag ska sova så ao , nu fortsätter mitt datorliv (: Heråå
seger / emmaskogstrom

another day arrives

Hellu ! :)
Idag har man inte gjort mycket , eller , jjo . Mer än vad jag gjorde igår i alla fall . :) Men i alla fall så har jag varit hemma , mestadels av dagen . Började med att äta en lätt frukost , det vill säga te och macka . Efter det lite facebook och så , sen så drog man igång dagen igen . Först gick jag en sväng med Lissie , och då gick man tillsammans med grannen , det var najs . Sen så gick jag hem , tog in posten , och guess what ! ! Jultidningarna är här igen ! Och jag säljer sååå , ring mig om du ska ha . . . Haha nej men skoja :) Då jag kollade igenom jultidningarna så åt jag samtidigt lunch , smarrigt värre ! Sen efter det så blev det till å rita och smsa med Marre om vi skulle sälja ihop eller ej och nu har vi bestämt wihoo , jag kommer äga varenda jultidningsförsäljare jävel ! Så fett kul kommer det att bli ! Aja , efter det så vet jag inte vad jag gjorde , ehm joo jag rita lite till och efter det så cyklade jag med min älskade lillebror Theo , så grymt söt och när man cyklar med han , oj oj , man vet inte om han ramlat av eller bara plötsligt , poff , försvunnit ! Det är ganska tyst för hans del med andra ord . Så vi cyklade till bommen och gick i skogen en sväng och sen cyklade vi hem igen det var nog rätt så kul och efter det så åt vi mat , efter att jag hade ritat ytterligare och så . Och efter maten så har jag spenderat min tid på Microsoft Word ! Aa , det var nog min dag ! Och nu ska jag gå upp och äta lite te och mackor , igen ! Aja , vi ses väl snart igen dååå ! [:
pusshej leverpastej / emmaskogstrom♥

sounds good

hellu!
Idag så är det en trist dag, det är rått ute och det har spöregnat sönder här och det suger ju för nu har jag inget å göra...  Aja, jag ska sluta klaga såå att, aa.
Igår så kom jag hem från Solle och då var jag med en kompis, det var kul! :) Vi åt pizza till middag, jag älskaa pizza jaao, det är så gott på söndagar !!
Okej, idag har jag inte mycket att blogga om så, vi får väl se om det blir bättre imorrn ! :)
Ses
seger / emmaskogstrom''

dadadammråtta

Tjenare mannen !
Nu har jag riktigt, riktigt, riktigt roligt för jag sitter i ett rum och spelar dator och lyssnar på min fett ägiga blandade spotify lista på spotify free ! Kommer ju lite reklam ibland men vafan, man är ju man ! Ellerrr ?
BAM BAM
Diggar musikenn juuh :]
Istället, ska vi prata lite om min dag. . . Jag har varit på stan, och köpte KOSS hörlurar och sen åkte vi till mormor o moffa och så och eeh typ halv fem stack jag o Ida ner till först coop sen till videoteket men vi hade för lite pengar och sen på OK men där fanns det inget och sen till Ica nära som var närmast mormor o moffa egentligen och där fanns det uthyrning för en krona mindre än vad som det kostade. Hihih xDxD
Nu sitter jag här och väntar på att en bomb ska slå ner,, eller att det bara ska hända nåt iaf för jag har skiiiiiiit tråkigt just nu och det suger... never leaving
money is yours
just stay right here
me say that you love
Bloggar litt nu jaaa.
Men imorrn så äre söndag :)))) Och, och vi ska till Maria och Christer, fett najs :]
Mitt i ingenting så kommer världens bästa reklam, jahaja snyggt jobbat på den dåååå . Ja, nu har jag tråkigt, aja ska nog skriva litt nu, ses!
Drar nu, bai
seger / emmaskogstrom'' som skrev från en fett skön stol i solle [:

belong to me

Tjooooo!
Idag har det varit en seg dag ! Först vaknade jag halv sju, duschade, ååt frulle och tog med hunden in till stan och lämna henne hos Kerstin, sen åkte mamma och jag och lagade punka på däcket efter det åkte vi hem .
Jag packade färdigt väskan och sen ett tag efter det satte vi oss i bilen och körde mot Sollefteå dårå . Vi stannade i Bollsta och köpte dricka och sen for vi in till Sel och kolla på vårt gamla hus där och det var hästar där och massa men det var ju bra att någon använde huset till nåt och det var läskigt för det stod en strövare på fältet och stirra på oss som om vi var inkräktare, det var stört !
Men sen fortsatte vi och stannade i kjell (stavning) och gick in på en gårdsbutik där vi aalltid stannar !! Det var fint där som vanligt och sen fikade resten av sällskapen utom jag för jag ville inte ha .
Sen körde vi vidare hem till Elin och åt lunch, köttbullar och pasta . MM, min favvo . Så vi stannade där ett tag och efter det for vi till mormor occh morfar och åt middag och senare så jagade jag Joel och det var kul, och sen åkte vi på Idas match och nu sitter jag här och har skiiiiiiiit kul :))
Vi stannar här tills på söndag men jag har datorn så jag lär klara mig fint fint !
Ses dååå people
segeer / emmaskogstrom'' tha one that walks alone

hejbloggN

Tjo
Frida skrev ju nyss men endååå (((:
Jo, idag så va vi i stan och det va roligtx10002928475785 oh jaa, det var kul. Nu sitter vi lyssnar på musik @ spotify! Fick tillbaaka min dator idag så jag är otroooligt lycklig :))
Imorrn så ska jag till Sollefteå på typ släktträff :) Kan bli kul har ju inte träffat släkten på typ fem år, men endå ! Fast delar av släkten har man ju träffat på födelsedagen !
Känns som klockan är myyycket mer än nio, men det ären ju inte !! Den är ju bara typ tio i nuu men endååååå jag tycker iaf det känns som mer än så !
Idag innan Frida kom hit te solum så cyklade jag till stan ( *känner mig stolt* ) och där köpte jag typ : Sudd, scrapbook grejer som jag ska klistra lite med :), hundkoppel till min älskling<3 och en kavaj typ, den älskar jag faktiskt, och i förrgår köpte jag ett huvudband typ en bandana fast snyggare och då hade min syrra en likadan, jag ba; FUUUU !
Och jag fick presenter idag ! :D Världens snyggaste ring, och ett fint armband :D Tack din supersnyggamegagrymtfina Frida ! :D + Jag fick en presentpåse och en pappbit :D YAY Jag är lycklig ! :))))
seger / emmaskogstrom'' tha one and onlyyy

gästblogg o:

lånar emmas dator ett tag medans hon spelar nyan cat på min mobil (x
vet inte riktigt vad jag ska skriva, men jag gillar inte tangenterna på den här datan,
så äre stavfel eller nått kan det bero på det xd
Idag har vi iaf varit på stan o fikat m.m, kul vare iaf 8)
sen så drar hon iväg till sollefteå imorrn, dissar mig ooo:
haha, intressant inlägg, fast ne, men inte lätt o skriva på nån annans blogg så
lämnar över till emma igen ist, får se när hennes inlägg kommer upp xd
//frida  www.livetenligtfrida.bloggplatsen.se

like me

Hej !
Sorry för en dålig uppdatering, igen . . . Men jag var faktiskt på väg att göra ett mobil inlägg i går men då blev det nå fel på sidan så då gick inte det, men nu är jag tillbaka för ett tag ! :)
Jag har funderat och ska ju typ snart klippa mig, men jag vet inte om jag ska köra fjäder extensions eller inte ! Vet inte om det skulle passa miig eller om det skulle bli ASFULT ! !
Aja, i alla fall så ska jag vara med Maria idag så hon kommer väl hit snart då . :) Vet inte riktigt vad vi ska gö men vi hittar väl på nåt :)
Snart börjar skolan, jag längtar väl inte tills skolan börjar, jag längtar efter alla vännerna ! :) Fast det är ju två veckor kvar, typ .
Jag ska hinna klippa mig innan det i varje fall, punkt slut .  
I går såg jag slut på Glee, och jag blev typ beroende av att se den så igår såg jag tre CD-er och det var såå värt all den tid jag satt och lata mig i soffan ! Grymt bra, japp .
seger/emmiis

varför ?

Hej igendå!
Dygnet från igår
har jag spenderat
min tid med att va
med min älskade
kusse Maria. Igår
så åkte vi till
Västaanåfallet
och red runt i
skogen där, det
var grymt kul :)
Sen kom vi hem
och så spelade vi
"tjuv och polis" som
vi kallade det :)
Och då krockade vi
i polisbilarna :D Det
ägde! Efter det så
spelade vi mer bil/mc
spel. Mario Kart, WIIIIII!
Det tycker jag om,
aa det gör jag, även
fast jag loosar hela ti'n :)))
Sen på kvälln så
hyrde vi film och
såg Dumma Mej, den
var skit kul (:
Och sen spelade
vi litt ds innan
vi gick och la oss!
Och idag så gick vi
ner till Ica och
köpte ingredienser
för vi skulle
göra chocolate
chip cookies, receptet
var med kokos,
och bara för det
så smakade
kakorna, hm, låt
mig säga, kokos.
Och chokad. Inte
så gott men ändå.
Det blir till å radera
kokos från receptet
till nästa gång!! :)
Och sen cyklade
vi ner på OK och
köpte lunch, sen
cyklade vi å
gungade på den
STORA gungan o
typ nån sån
där gungbräda
också, det va kul:)
Sen så åkte vi
hem till Maria och
åt Caramel Chew
Chew, världens
goaste glass!!
Jag skojar inte!
Så gryyymt goo!
Prövaaaaaa, det
är ben o jerrys med
caramel sås och glass
och chokladbitar
med nån sås i,
och om man bara
låter de smälta lite
först så blir det
goa choklad grejer
och då blir det
lättare att äta!!
Fett gott i alla fall:)
Efter det så packade
jag ihop mina grejer,
klockan tickade på
och hann bli tre
och då gick vi ner
och då ritade jag
"Ankaret". En riktig 
heting, en riktig hjälte.
JAOOO. Sen kom 
Anders och 
skjutsade ut oss
till mig så jag kunde
hämta badkläder
och sen tog vi
cyklarna och Lissie
och stack till farmor. 
Där badade vi
och hälsade på
stackars Gustaf
och buusiga Selma
och farmor såklart:)
Fan vad jag älskar
dig Guss, du måste
klara dig! fiiifan<3
Ja, sen badade vi
och efter fick vi
saft och bulle.
Sen kom Carina
efter ett tag och
då gick jag och
Maria och hämtade
hem Guss, och
då vi släppte ner
han så gick han
bara iväg, satt,
ja. Efter ett tag
ringde mamma
och då hade jag
missa middan så
jag fick lov att
komma hem, tyvärr.
Aja, nu ska jag...
EH, har inge för mig.
Bara... Aja. Hejdå.
peace,loveandhapiness/emma


RSS 2.0